Aan de Poel

Op 18 januari mochten wij op pad met Jeroen. Jeroen houdt erg van lekker eten en wilde nog een keer lunchen met zijn familie, vrienden en buren. En we gingen niet zomaar naar een restaurant, maar naar restaurant Aan de Poel in Amstelveen, een michelin sterrenrestaurant maar liefst.

Wij arriveerden voor de rest van het gezelschap en konden zo Jeroen een mooi plekje geven aan het hoofd van de tafel. Voor ons als vrijwilligers stond er een tafeltje klaar in de wijnkamer van het restaurant. Nadat het gezelschap compleet was, kwam de een na de andere gang op tafel. 7 verschillende gerechten maar liefst, de een nog lekkerder dan de ander.

Ook de vrijwilligers kregen deze heerlijkheden voorgeschteld. Tussen elke gang werd er van stoel gewisseld, zodat Jeroen met al zijn gasten kon praten. Het werd een bijzondere middag met glunderende en lachende gezichten aan tafel. Moe maar voldaan brachten we Jeroen aan het einde van de middag weer thuis.

Dank aan de medewerkers van het restaurant die er werkelijk alles aan hebben gedaan om er een mooie middag van te maken.

Deel deze wens op: