31 jaar jong en eindelijk naar huis met je kind.

De WensenAmbulance Noord-Holland gaat op stap met een bijzondere vrouw.
Bijna een jaar geleden kwam Serife op de IC van het ziekenhuis terecht. 31 jaar jong en net voor de tweede keer moeder geworden.
Totdat de artsen wisten wat er aan de hand was waren er vele maanden verstreken en bleek dat Serife heel erg ziek was. Met veel liefde, een lach en een traan werd ze ondersteund door verpleegkundige Rosa en Roos.
Het traject tot herstellen duurde iets langer dan gepland. Een jaar na de diagnose werd het voor verpleegkundige Rosa, die vrijwilligster is bij de WensenAmbulance Noord-Holland, tijd om de wens van Serife in vervulling te laten gaan. Serife wilde graag naar huis en met hulp van de WensenAmbulance Noord-Holland is deze wens vervuld.
Vandaag was de dag dat haar wens in vervulling ging.
Merijn (chauffeur) en Rosa (medisch begeleidster) bij de WensenAmbulance Noord-Holland hebben Serife opgehaald uit het revalidatiecentrum. Rosa die samen met collega Roos, mevrouw lang op de IC afdeling heeft verzorgd en een band heeft met Serife, wilde haar een onvergetelijke dag bezorgen. En dat werd het!
Merijn en Rosa vergezeld door vriendin Roos, gingen met Serife naar haar huis in Assendelft. Hier wachten haar man, zoon en dochter haar vol spanning op.
Eenmaal binnen bleek de helft van de familie te wachten en werd er gezongen en gevierd dat Serife even thuis was. Dit ging zo de hele dag door, net zo lang tot de hele familie zijn gezicht had laten zien.
Serife haar kinderen weken niet van hun moederszijde en vol trots bleek de jongste telg te kruipen en probeerde zelfs de eerste stapjes te zetten aan de salontafel. Of dat kwam door al het lekkers wat er werd neergezet laat ik in het midden. Wij hebben genoten van al het moois dat we Serife mochten geven en al de Turkse lekkernijen die we als dank te eten kregen. Morgen op dieet. Vandaag nog maar even niet.
Geschreven door Merijn.
Deel deze wens op: