Vrijwilliger worden?

Iedereen die meewerkt aan het mogelijk maken van wensen bij WensenAmbulance Noord-Holland, doet dat geheel belangeloos. Met elkaar vormen we een gemotiveerde en gevarieerde groep mensen. Van de vrijwilligers die zorgen dat de Ambulances altijd in topconditie verkeren, de wens coördinatoren, vrijwilligerszaken regelen, en natuurlijk de Teams die op stap gaan met onze wensvragers en hun familie.

Zonder vrijwilligers is er geen WensenAmbulance.

Wat de Teams op de WensenAmbulance betreft, gaan wij op 5 september en 16 november weer nieuwe chauffeurs en medisch begeleiders opleiden.

Om je een indruk te geven wie in aanmerking komen voor de functie van Medisch Begeleider of Chauffeur op de WensenAmbulance kun je hieronder vast meer informatie vinden.

Medisch Begeleider

Chauffeur

________________________________________________________________________________________________________________

Overige Vrijwilligers:

Naast de teams op de WensenAmbulance, zijn we ook op zoek naar vrijwilligers op andere posities om onze organisatie verder te versterken. Je kunt daarbij denken aan activiteiten zoals:

  • Het opzetten van fundraising campagnes m.b.v. social media
  • Het verder benutten van Linkedin, en daarmee in contact komen met bedrijven die de WensenAmbulance materieel of finanncieel willen ondersteunen
  • Het ondersteunen op ICT gebied. Share Point, WordPress (SEO), etc.
  • Het organiseren van evenementen om de WensenAmbulance meer bekendheid te geven.

Is dit iets wat je aanspreekt? Ben je flexibel en heb je een halve dag of avond per week waarop je tijd hebt om aan dit soort acties en activiteiten te werken? Stuur een mail met je CV, waar je interesse ligt en waar je goed in bent. Dan kijken we samen of er iets is binnen de organisatie dat bij je past.


Bestuurslid:

Ook zijn er op dit moment twee vacatures voor bestuursleden van de stichting WensenAmbulance Noord-Holland, klik hier voor meer informatie: bestuurslid

________________________________________________________________________________________________________________

Je kunt je aanmelden op onderstaand E mail adres voor een de functies van medisch begeleider of chauffeur, of om je interesse aan te geven voor een van de overige vrijwilligers functies.

vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl