Mooi gebaar !

Op maandag 8 mei kregen wij een cheque uitgereikt, lees hieronder het bijzondere verhaal:

Donatie voor de WensenAmbulance Noord-Holland bij uitvaart levert mooi bedrag op

Tijdens het paasweekeinde vertelde onze terminaal zieke vader aan zijn goede vriend dat hij graag nog een keertje bij zijn vroegere werkgever, een loonbedrijf in de landbouw, zou willen kijken. Hij leek hem geweldig om de huidige machines nog eens van dichtbij te zien. Zogezegd, zo gedaan, het bedrijf wilde meewerken aan de middag; op een zondag, want dan zouden zoveel mogelijk machines thuis zijn.

De WensenAmbulance Noord-Holland werd benaderd en was bereid om mee te werken aan dit idee en stelde een ambulance en medewerkers ter beschikking op zondagmiddag 16 april. We hebben veel contact gehad met deze stichting en iedereen was meedenkend en betrokken. Er zou zelfs een mogelijkheid zijn om de brandweer te betrekken voor het geval betrokkene niet van bed naar de brancard zou kunnen. Wat een gepassioneerde, vriendelijke en betrokken mensen!

Zeer bijzonder dat zij zoveel inzet bieden, alles wat zij doen is kosteloos en er zijn geen betaalde medewerkers in dienst van de stichting. De WensenAmbulance Noord-Holland is volledig afhankelijk van donaties en sponsors.

Zonder de WensenAmbulance zou dit plan onuitvoerbaar zijn geweest maar nu was binnen enkele dagen het hele plan rond. Onze vader had er reuze zin in en hij wilde het zo enorm graag meemaken.

Helaas mocht hij het uiteindelijk niet meer meemaken; een dag voor zijn laatste wens in vervulling kon gaan is hij overleden. Maar het bracht ons wel op het idee om deze stichting een warm hart toe te dragen en de genodigden op de uitvaart te vragen om een vrijwillige bijdrage te geven in plaats van bloemen. Bij een crematie verdwijnen de bloemen immers op een groot veld en is het persoonlijke idee daarachter verdwenen.

Dit heeft geresulteerd in een mooi eindbedrag van Euro 700,00 wat wij op maandag 8 mei jl konden overhandigen aan Dhr. Rob Kool van de WensenAmbulance Noord-Holland.

Wilt u weten hoe u de stichting WensenAmbulance Noord-Holland kunt steunen, wat zij voor u kunnen betekenen of wat u voor hen kan betekenen bezoek dan de internetsite voor meer informatie. https://www.wensenambulance.nl