“Leef! Alsof het je laatste dag is”.

We zingen het allemaal mee. Maar wat als je laatste dag ineens in zicht is? Dan wordt de lading van dit vrolijke lied ineens anders. Dan gebeurt er wat met je. Je staat er niet bij stil maar het kan je zomaar overkomen. En dan kan een langgekoesterde wens ineens enorm belangrijk worden.

Als Stichting WensenAmbulance Noord-Holland doen we er alles aan om die laatste wens in vervulling te laten gaan.

Achter onze stichting staat geen “bedrijf” met salarissen. Wij zijn gewoon een stichting voor mensen door mensen, allemaal enthousiaste vrijwilligers, die zich naast hun dagelijkse baan inzetten voor een ander.

Alle wensen van terminale patiënten doen wij dan ook geheel kosteloos.

In 2023 vervullen wij zo’n 400 wensen van terminale patiënten en patiënten met een ernstige chronische ziekte.

Dat doen we met passie en met elkaar maar vooral dankzij de hulp van al die bedrijven en mensen die ons daarbij helpen. De brandweer natuurlijk maar ook eigenaren van restaurants, Artis, Circuitpark Zandvoort en al die andere bijzondere plaatsen waar we ontzettend gastvrij ontvangen werden.

En dankzij u ! Uw support en betrokkenheid is belangrijk, we doen dit met elkaar en we blijven dit doen. Ook in 2024 gaan we weer veel laatste wensen mogelijk maken.

Namens alle vrijwilligers van Stichting Wensen Ambulance Noord-Holland willen wij u hiervoor heel hartelijk bedanken. Fijne feestdagen.