Jubileum – 50 jaar Sauna van Egmond!

Gulle gift aan WensenAmbulance Noord-Holland!

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Op zaterdag 29 juni was het groot feest bij Sauna van Egmond in Haarlem.

De sauna vierde hun vijftigjarig jubileum en dat wilde de directie natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! In het kader van dit jubileum organiseerde Sauna van Egmond de afgelopen periode allerlei feestelijkheden.

Bovendien werd begin dit jaar door de bedrijfsleiding van de sauna besloten om een financiële bijdrage te doneren aan een goed doel. De keuze viel op de Wensenambulance Noord-Holland. De donaties kwamen tot stand door tal van activiteiten, zoals o.a. het belevenisweekend, de opgietmarathon en het speciaal gebrouwen Egmonds Goud biertje.

Bij al deze activiteiten werd aan de gasten van de sauna een kleine donatie gevraagd. Maar er waren ook spontane donaties van de gasten en niet te vergeten: een gulle gift door de directie van Sauna van Egmond zelf.

De Stichting WensenAmbulance Noord-Holland werd blij verrast met een cheque van maar liefst 5000 euro. Deze cheque werd, onder toeziend oog van de gasten en het personeel van Sauna van Egmond, op zaterdag 29 juni door de directie overhandigd aan Ruud van Harn en Peter Butter van WensenAmbulance Noord-Holland. Zij waren dan ook ongelofelijk verguld met deze mooie donatie. Dat helpt hen enorm om hun prachtige werk voort te zetten.