Finish Roparun 2024

Op 2e pinksterdag, 20 mei, was de WensenAmbulance uitgenodigd, op de Coolsingel in Rotterdam, aanwezig te zijn bij de finish van de Roparun 2024.

Het was een schitterend en emotioneel evenement, waar meer dan 200 teams in een estafette loop van 520 km in drie dagen (van Parijs naar Rotterdam), zoveel mogelijk geld ophalen voor mensen met kanker. Hun missie is:  ‘leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

De WensenAmbulance Noord-Holland is een van de goede doelen die door de Roparun het afgelopen jaar is ondersteund door het schenken van een ambulance en twee elektrische brancards.

Bestuurslid Rob Kool van de WensenAmbulance werd tijdens de life tv reportage op de Coolsingel geïnterviewd over het prachtige dankbare werk van de WensenAmbulance en de samenwerking met de Roparun. Ook werd de gelegenheid gegeven aan de vrouw van een overleden wensvrager om haar ervaringen over de WensenAmbulance te vertellen.

De verwachting is dat RopaRun en de regionale WensenAmbulances in Nederland nog intensiever met elkaar gaan samenwerken en daar waar mogelijk elkaar gaan versterken.