FC Volendam Friends – FC Creators

Op dinsdagavond 4 april 2023 staat er iets legendarisch te gebeuren. Dan trappen de Creators FC Mannen in het Volendam stadion af tegen FC Volendam & Friends!  Een unieke kans voor alle jeugdige voetballers om hun eigen YouTube en TikTok helden in actie te zien (en selfies te maken natuurlijk). Dat alles in het schitterende stadion van FC Volendam.

Een ticket kost € 7,95 en de opbrengst is voor het goede doel. klik hier om je tickets te bemachtigen.

In Creators FC, ‘het Nederlands YouTube elftal’, voetballen de bekendste influencers van Nederland. Zo kwamen Enzo Knol, Dylan Haegens, Gio, Kalvijn, De Bankzitters, DutchPerformante, Noah Zeeuw, Akkamist, Vincent Visser, Seran Lakap, Niek Roozen, Stefan de Vries, Glenn Helder en JayJay Boske al uit voor het team van coach Roy van Rossum.

FC Volendam & Friends is een samengesteld team dat uitkomt namens FC Volendam. Onder anderen oud-spits Jack Tuijp, Jong FC Volendam-trainer Kiki Musampa en teammanager Hans Bakker maken onderdeel uit van het Volendamse gezelschap!

Na de wedstrijd is er alle ruimte om op de foto te gaan met jouw favoriete speler of Youtuber.

Hier vind je meer informatie over FC Creators:  https://www.creatorsfc.club/

Kijk hier naar een wedstrijd van FC Creators:

       

🫶 Goede doel
De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar stichting Wensenambulance Noord-Holland.


⏰ Tijden

Om 19.30 uur wordt er afgetrapt in het Kras Stadion. Vanaf 18.30 uur ben je welkom om een mooi plekje op te zoeken op de tribune. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken vind je in de verkooppunten en kantine in het stadion.

📍Locatie

FC Volendam
Sportlaan 10
1131 BK Volendam
Google Maps routeplanner

Routebeschrijving

Je kunt Volendam op twee manieren via de snelweg bereiken:

  • Via de A7 (tussen Hoorn en Zaandam) de afslag Purmerend Noord nemen en de N244 opdraaien richting Volendam en Edam. Aan het einde van de N244 rechts de N247 opdraaien en bij rotonde t.o. Motel Volendam (Van der Valk) linksaf.
  • Of via de ringweg A10 bij Amsterdam Noord de afslag S116 richting Volendam/Edam.

Vervolgens:
Op de N247 neemt u bij Motel Volendam de afslag Volendam en blijft de weg volgen. Bij binnenkomst Volendam Rotonde rechtsaf (eigenlijk rechtdoor) met de weg mee richting centrum (Julianaweg), vervolgens rechtdoor en direct na de bezinepomp linksaf. Neem de ingang Eikenlaan en u kunt uw auto parkeren binnen de hekken van het Kras Stadion (behalve op wedstrijddagen) en op het parkeer terrein van het Marinapark. Dit wordt als u Volendam binnenkomt rijden aangegeven op de borden.

Parkeren

Als bezoeker van een thuiswedstrijd van FC Volendam wordt u geacht te parkeren op het parkeerterrein van het nabijgelegen Roompot Marinapark. Wanneer u Volendam komt binnenrijden wordt dit op de verkeersborden duidelijk aangegeven.
Vanaf de meerdere parkeerterreinen van het Marinapark is het vervolgens slechts een kleine wandeling naar het Kras Stadion.


Voor een sfeervideo van het stadion van FC Volendam klik hier

Nergens ga je meer YouTube en TikTok helden in actie zien (en selfies maken natuurlijk).

Het wordt een unieke belevenis (voor de kids) en dus een uitstapje dat ze niet snel zullen vergeten. We hopen dan ook dat u er bij bent op 4 april !           

Klik hier om kaarten te bestellen

Download hier de PDF met alle informatie