Een unieke avond in Volendam

Het is dinsdagavond 4 April 2023 19.30 u, wanneer de aftrap plaats vindt van de wedstrijd tussen FC Creators en FC Volendam & Friends.

Ruim 1500 fans van de bekendste ‘ You Tube en Tik Tok helden’ van Nederland zitten op de tribune. Enzo Knol, Bam Krikke, Stefan de Vries en vele anderen staan op het veld tegenover bekende Volendammers als Jack Tuijp e.a..

De wedstrijd is georganiseerd door Roy van Rossum Creatorsfc de bedenker van FC Creators die vanavond zijn 100e wedstrijd van dit sterrenelftal organiseert, en elke wedstrijd opnieuw geld inzamelt voor een goed doel. Een man met een groot hart die inmiddels meer dan een miljoen Euro ! aan goede doelen wist te schenken en vanavond was de opbrengst voor de WensenAmbulance Noord- Holland. In de rust werd dan ook een cheque overhandigd aan de voorzitter van onze stichting, Jan Veenstra van € 10.600, –

Het werd een interessante wedstrijd maar vooral was er de gelegenheid voor alle fans om hun idolen van dichtbij te zien.

Het belangrijkste moment van de wedstrijd voor de fans was na afloop, toen het moment aangebroken was om selfies te maken. En om handtekeningen te verzamelen. Ook de voorzitter van Volendam, Jan Smit, had alle tijd om handtekeningen te zetten.

Onze WensCoördinatoren organiseerden nog een aantal bijzondere wensen deze avond door via het AMC een aantal kinderen met hun ouders uit te nodigen voor deze wedstrijd. Deze ‘special guests’ mochten met de spelers het veld op bij aanvang van de wedstrijd en hadden de avond van hun leven.

Ons Promoteam was aanwezig om uitleg te geven over de Ambulances en folders uit te delen en natuurlijk om Wensmuizen te verkopen -)

Het was een fantastische avond met een mooi resultaat waarbij onze dank, naast Roy van Rossum uitgaat naar FC Volendam en in het bijzonder Karl Veldman van Volendam. Hij heeft alles perfect georganiseerd en gezorgd voor een onvergetelijke avond voor alle fans in het prachtiger Volendam Stadion.

En zo maken we met elkaar meer wensen mogelijk voor iedereen die dat zo hard nodig heeft in de moeilijkste fase van hun leven.

————————————————————————

Heeft u zelf een wens? U vraagt een wens hier aan: www.wensenambulance.nl/wensaanvraag