CBF erkenning voor WensenAmbulance

De Stichting WensenAmbulance Noord-Holland is door het CBF erkend.

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door Toezichthouder CBF wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Maar liefst 4,4 miljard euro aan donaties staat onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Met de groei van het aantal wensaanvragen – die allemaal gratis worden uitgevoerd – van terminale patiënten naar meer dan 400 in 2023, is de Stichting WensenAmbulance Noord-Holland sterk afhankelijk van donaties van particulieren en organisaties.

Daarom is de CBF erkenning van belang, zodat iedereen vertrouwd kan bijdragen aan het mogelijk maken van meer belangrijke laatste wensen, zoals het bezoeken van de bruiloft maar soms ook de begrafenis van je kind.

Laatste wensen die voor mensen die een beroep op ons doen, alleen mogelijk zijn wanneer iemand liggend vervoerd kan worden met goede medische begeleiding.

Wilt u ook meehelpen ? U vindt hier meer informatie: wensenambulance.nl

Meer informatie over de CBF erkenning vindt u hier: cbf.nl