Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

HR medewerker

Kern van deze rol:

Werk je op een HR afdeling en vind je het leuk om je vaardigheden in te zetten om onze vrijwilligers organisatie te verbeteren ?

Wil je in je vrije tijd veel betekenen voor patiënten die terminaal of chronisch ziek zijn? Dan zijn we op zoek naar jou, om ons team van Vrijwilligerszaken te versterken. Je doet dit werk vanuit huis en uitsluitend op momenten dat het in jouw planning past.

We werken met ruim 150 vrijwilligers waarbij het vanzelfsprekend van het grootste belang is dat de kwaliteit en de inzet van alle vrijwilligers optimaal is. Onze WensenAmbulances gaan dagelijks op pad met terminale patiënten en hun familie. Dat vraagt veel van onze vrijwilligers.

Qua opleiding en ervaring maar ook op het vlak van empathisch en probleemoplossend vermogen.

We geven regelmatig trainingen waarbij alle apparatuur, brancard en de werking van de ambulance wordt doorgenomen. Elke vrijwilliger die op de ambulance rijdt dient te beschikken over een geldig BLS/AED certificaat. Maar ook willen we graag persoonlijk contact houden met onze vrijwilligers. We komen niet heel vaak bij elkaar en als er reden is om aan te nemen dat er mogelijk iets speelt nemen we contact op en bespreken dat.

Ook in het voortraject bij de selectie van nieuwe vrijwilligers besteden we veel aandacht aan de persoonlijkheid van onze vrijwilligers. Ben je empathisch, begrijp je de impact van een wensdag voor de wensvrager en voor de familie. Heb je voldoende verantwoordelijkheidsgevoel, ga je moeilijke beslissingen niet uit de weg. Allemaal eigenschappen die we graag bespreken voor iemand aan de slag gaat als vrijwilliger.

Werk jij nu als HR manager of medewerker en vind je het een uitdaging om de kwaliteit van onze vrijwilligersorganisatie te borgen en zelfs te verbeteren. Dan is dit je kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan het werk van WensenAmbulance Noord-Holland.

Wat vragen we:

Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest

Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie

Handig in het gebruik van computersystemen zoals Excel en Outlook

Stressbestendig, goed organisatievermogen

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers.

Allemaal hebben we hetzelfde doel. Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

Interesse?

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op via: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv).
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.