Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

Gezocht: Marketeers met een hart

De WensenAmbulance Noord-Holland helpt mensen die niet lang meer te leven hebben bij het vervullen van hun laatste wens.

Bijvoorbeeld: je dochter kunnen zien trouwen, een laatste keer naar zee, of nog één keer naar huis. Maar ook naar de uitvaart van een geliefde waar je zonder liggend vervoer niet heen zou kunnen. De maatschappelijke functie van WensenAmbulance Noord-Holland neemt steeds verder toe wat ook blijkt uit de toename van het aan wensaanvragen van 100 naar ruim 400 dit jaar.

Daarom zijn we hard op zoek naar Marketeers met een hart. Creatieve en empathische professionals die zich willen inzetten om de naamsbekendheid van de WensenAmbulance Noord-Holland verder te vergroten. Er zijn twee belangrijke doelstellingen:

  1. Het vergroten van de naamsbekendheid, zodat iedereen die er voor in aanmerking komt gebruik kan maken van de WensenAmbulance.
  2. Het interesseren van bedrijven en andere organisaties om ons financieel te steunen, want alle wensen worden gratis uitgevoerd en we ontvangen geen subsidie.

Iedereen die meewerkt aan het mogelijk maken van wensen bij WensenAmbulance Noord-Holland, doet dat geheel belangeloos. Met elkaar vormen we een gemotiveerde en gevarieerde groep mensen. Van de vrijwilligers die zorgen dat de Ambulances altijd in topconditie verkeren, de wens coördinatoren, vrijwilligerszaken regelen, en natuurlijk de Teams die op stap gaan met onze wensvragers en hun familie.

Zonder vrijwilligers is er geen WensenAmbulance.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 352643331_1446777532529315_4247398940480348664_n-1600x1200.jpg

Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Het opzetten van fundraising campagnes.
  • Het verder benutten van Linkedin, en daarmee in contact komen met bedrijven die de WensenAmbulance materieel of financieel willen ondersteunen.
  • Het organiseren van evenementen om de WensenAmbulance meer bekendheid te geven.
  • Het aanwezig zijn op Open dagen van diverse organisaties, zoals brandweer, Reddingsbrigade etc., waar de WensenAmbulance aanwezig is.
  • Het verzorgen van presentaties op scholen, ziekenhuizen, bedrijven etc. over het werk van de WensenAmbulance.

Is dit iets wat je aanspreekt? Ben je flexibel en heb je een halve dag of avond per week waarop je tijd hebt om aan dit soort acties en activiteiten te werken? Stuur een mail met je CV, waar je interesse ligt en waar je goed in bent. Dan kijken we samen of er iets is binnen de organisatie dat bij je past.


Heb je belangstelling. Stuur een berichtje naar: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

Voor meer informatie: WensenAmbulance Noord-Holland