Bekende Influencers voetballen voor het goede doel.

Op donderdagavond 11 Juli 2024 staat er iets bijzonders te gebeuren. Dan trappen de Creators FC Mannen in het stadion van Helmond Sport af tegen een elftal van FC XXL Nutrition.  Een unieke kans voor alle jeugdige voetballers om hun eigen YouTube en TikTok helden in actie te zien (en selfies te maken natuurlijk). Dat alles in het schitterende stadion van Helmond Sport.

Een ticket kost € 7,50 (excl servicekosten) en de opbrengst is voor het goede doel. klik hier om je tickets te bemachtigen.

In Creators FC, ‘het Nederlands YouTube elftal’, voetballen de bekendste influencers van Nederland. Zo kwamen Enzo Knol, Dylan Haegens, Gio, Kalvijn, De Bankzitters, DutchPerformante, Noah Zeeuw, Akkamist, Vincent Visser, Seran Lakap, Niek Roozen, Stefan de Vries, Glenn Helder en JayJay Boske al uit voor het team van coach Roy van Rossum.

XXL Nutrition is opgericht door Rene van der Zel en inmiddels een van de grootste leveranciers van sportvoeding van Nederland. Meer dan 3500 afzonderlijke producten en 200 medewerkers die werken van uit een enorm magazijn in Deurne. XXL ondersteunt veel sporters en brengt op 11 Juli een eigen team op het veld dat het opneemt tegen de bekendste influencers van Nederland en Belgie.

Het wordt een spektakel wedstrijd maar vooral na de wedstrijd is het moment om met je eigen You Tube of TikTok held op de foto te gaan. Selfies maken!

Dus bestel je tickets nu en zorg dat je er bij bent op 11 Juli.

Hier vind je meer informatie over FC Creators:  https://www.creatorsfc.club/

❤ Goede doel: WensAmbulance Nederland
De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar WensAmbulance Nederland, zie www.wensambulancesnederland.nl.

⏰ Tijden
Om 19:30 uur wordt er afgetrapt. Vanaf 18:00 uur ben je welkom om een mooi plekje te vinden op de tribune. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken vind je bij de horecapunten in het stadion.

Nergens ga je meer YouTube en TikTok helden in actie zien (en selfies maken natuurlijk).

Het wordt een unieke belevenis (voor de kids) en dus een uitstapje dat ze niet snel zullen vergeten. We hopen dan ook dat u er bij bent op 4 april !         

Locatie
GS Staalwerken Stadion
Sportpark De Braak 7
5703DX, Helmond
Link naar Google Maps routeplanner
Website Helmond Sport  

Klik hier om kaarten te bestellen