Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

Word ook supporter van de WensenAmbulance

Erik Braun

Erik Braun, directeur / eigenaar van thuiszorgplanners.nl ondersteunt met zijn bedrijf de WensenAmbulance Noord-Holland. ” Wij vinden de WensenAmbulance een prachtig initiatief en zeker omdat wij met ons bedrijf inmiddels ca 200 mensen detacheren in allerlei zorginstellingen, voelen we ons nauw verbonden met de stichting WensenAmbulance Noord-Holland.

We ondersteunen de stichting WensenAmbulance met financiele middelen maar ook op het gebied van planning (software) om de ca 140 vrijwilligers van deze stichitng in te kunnen plannen voor wensaanvragen.

Klik hier voor meer informatie over Thuiszorg Planners

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Rob Kool Coordinator Marketing & Promotie : 06 55 77 70 41
Of e-mail: promotie@wensenambulance.nl

Of nu Online doneren:

Fred Teeven

Fred Teeven, voormalig officier van justitie en staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. Inmiddels werkzaam als senior partner bij Meines Holla & Partners.

Toen Fred Teeven benaders werd met de vraag om de WensenAmbulance te supporten, was hij direct enthousiast. Hij wilde niet alleen financieel bijdragen maar ook in de praktijk iets betekenen. En dus heeft Fred inmiddels een uitgebreide training gevolgd en heeft met goed gevolg het pittige rijexamen afgelegd dat daarbij hoort. Daarmee is Fred Teeven inmiddels ook inzetbaar als chauffeur op de WensenAmbulance.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Rob Kool Coordinator Marketing & Promotie : 06 55 77 70 41
Of e-mail: promotie@wensenambulance.nl

Of nu Online doneren