Wensenambulance Noord-Holland

Nog één keer…

Chauffeur

Kern van deze rol: De WensenAmbulance Noord-Holland draait op vrijwilligers, zonder de vrijwilligers is er geen WensenAmbulance. Onze 120 vrijwillige verpleegkundigen en chauffeurs gaan ca. 250 keer per jaar op pad met een patiënt en familie en vrienden om een laatste wens mogelijk te maken.

Werk je bij een Ambulancedienst als chauffeur, of ben je politieagent of brandweer in een executieve full time functie. Ben je daarnaast empathisch en begrijp je wat het betekent om een dag op stap te gaan met een (vaak) terminale patiënt en zijn of haar familie, waar je ook als chauffeur een belangrijke rol hebt in d de begeleiding.

Wil je in je vrije tijd veel betekenen voor patiënten die terminaal of chronisch ziek zijn? Word dan vrijwilliger van de WensenAmbulance als chauffeur. Tijdens het rijden met de WensenAmbulance ontmoet je andere vrijwilligers, met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Wil je vrijwilliger worden? We zijn op zoek naar mensen die:

  • Werkzaam of recent werkzaam geweest als chauffeur bij een Ambulancedienst

  • Werkzaam of recent werkzaam geweest als executieve politieagent of brandweer (professioneel)
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B en in staat om te rijden met een aanhanger
  • Beschikken over een uitstekende rijvaardigheid, stressbestendig en oplossingsgericht.
  • Beschikken over een groot empathisch vermogen die begrijpen dat je ook als chauffeur een belangrijke rol speelt in de begeleiding van wensvrager en familie tijdens een wensdag.

Wat vragen we:

  • Een teamspeler met een warm hart en een ondernemende geest
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie
  • Bij voorkeur een aantal keren per jaar een dag beschikbaar.

Wat bieden wij:

Je gaat deel uitmaken van een club gemotiveerde collega vrijwilligers. Allemaal hebben we hetzelfde doel.  Om die laatste wens van – vaak- terminale patiënten mogelijk te maken. De wetenschap dat zonder de inzet van ons allemaal het niet mogelijk zou zijn dat iemand een bruiloft of een begrafenis van een geliefde kan bijwonen.

De dankbaarheid en waardering van onze cliënten dat is het waar het om gaat.

Interesse? 

Wil je eerst meer informatie of ben je nu al enthousiast en wil je je direct aanmelden, neem dan contact op via: vrijwilligerszaken@wensenambulance.nl

We ontvangen graag een motivatie en je persoonlijke informatie (bij voorkeur in een cv).
We gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor deze specifieke procedure en je gegevens worden altijd beveiligd verstuurd en opgeslagen.