Blues & Motown and More !

De titel zegt al veel over het unieke concert dat vrijdag 13 September 2024 plaats vindt in het Kennemer Theater in Beverwijk.

Kaarten bestel u eenvoudig door op de link hier te klikken. U kiest uw stoelen, betaalt via IDEAL online en gaat vrijdag 13 September een schitterden muzikale avond beleven.

Download hier de Flyer.

Download hier de Poster.

We beginnen de avond met een stel youngsters die in Beverwijk zeer bekend zijn. Mogelijk niet direct vanwege hun liefde voor de muziek, maar wie kent voorman Wil Boots niet in Beverwijk ? Wil heeft een aantal vrienden bij elkaar gehaald en samen zijn ze begonnen aan een muzikale ontdekkingsreis. Niet alleen luisteren naar je lievelingsmuziek maar zelf muziek maken. En dan ook nog het lef hebben om in een uitverkocht Kennemer Theater het voorprogramma van 13 September voor je rekening nemen ! Ga er maar aan staan. Zoveel enthousiasme kunnen wij alleen maar ontzettend waarderen !

Na Sixty & More wordt het tijd voor heel veel muzikale ervaring. Bloes Broers vierden vorig jaar hun 40 jarig jubileum in een uitverkocht Laurentz theater. Als u er op tijd bij bent, kunt u ze in het prachtige Kennemer Theater horen met hun vertolking van legendarische nummers van Coco Montoya, Joe Bonamassa en nog veel meer ! Dat wordt serieus genieten voor elke muziekliefhebber en dan is het nog niet klaar.

Want na de pauze treden de mannen en dame van Rolls Noise aan. Deze band nam in 2022 het gehele Benefiet concert van de WensenAmbulance voor hun rekening en ze speelden de zaal plat. Van indrukwekkende gitaarsolo’s van virtuoos Vincent Hiemstra, tot het schitterende stemgeluid van Koen Slaman. Heeft u Rolls Noise nog niet eerder gehoord? Laat u dan verrassen want u zult versteld staan van het topniveau van deze band.

Directeur Rob Spannenmaker stelt opnieuw zijn schitterende Kennemer Theater geheel kosteloos beschikbaar voor deze avond. Na de eerste editie van dit concert, is Rob nog meer supporter geworden van het werk van de WensenAmbulance en bovendien zijn de bands die gaan spelen deze avond van topklasse en dus een aanwinst voor het programma van 2024.

Kaarten bestel u eenvoudig door op de link hier te klikken. U kiest uw stoelen, betaalt via IDEAL online en gaat vrijdag 13 September een schitterden muzikale avond beleven.